ANTISNORE nosni vložki proti smrčanju

(12 mnenj strank)

Nezmožnost pravilnega dihanja skozi nos je verjetno krivec za glasno žvižganje ali smrčanje. To je lahko posledica alergije, prehlada ali druge ovire v nosnem prehodu.

Zožene nosne dihalne poti in vibriranje neba lahko preprečite z nosnimi vložki proti smrčanju. Vstavite vložke v notranjost nosnic – s tem boste takoj izboljšli pretok zraka skozi nos. Vložki bodo nežno razširili nosnici in tako zagotovili prosto dihanje vso noč.

 

16.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: S042 Kategorija:

Če so vzrok vašemu smrčanju zamašene ali delno prehodne nosne dihalne poti, potem bo ta izdelek rešil vaše težave!


smrčanje prejZakaj smrčimo?

Ko skozi nos ne moremo dobiti dovolj kisika (alergije, prehlad ali druge ovire v nosnem prehodu), preklopimo na dihanje z usti, kar povzroči, da tkivo neba vibrira, kar vodi do glasnih zvokov smrčanja.


Kako pomagajo nosni vložki proti smrčanju?

Zožene nosne dihalne poti in vibriranje neba lahko preprečmo z nosnimi vložki proti smrčanju. Vstavimo vložek v notranjost nosnic in s tem takoj izboljšamo pretok zraka skozi nos. Vložek bo nežno razširil nosnice in tako zagotovil prosto dihanje skozi vso noč.


ZELO POMEMBNO!
Katere vrste smrčanja poznamo?

V osnovi poznamo 4 različne tipe smrčanja. Od vrste smrčanja je tudi odvisno, kakšno rešitev boste izbrali.

1. Smrčanje skozi nos,
2. Smrčanje skozi usta,
3. Smrčanje z jezikom,
4. Smrčanje skozi grlo

Za smrčače z usti, ki ponavadi spijo z odprtimi usti in sproščeno čeljustjo, nosni vložki NE bodo delovali! Za tiste, pri katerih so vzrok smrčanja odprta usta, pomaga trak proti smrčanju.


Nosni vložki proti smrčanju – lastnosti in koristi

 • Enostavni in priročni za uporabo. Samo vstavite nastavke v nosnice in spite kot običajno. To je vse!
 • Lažje boste dihali. Odprejo nosni prehod, s tem se poveča pretok zraka. Do 50 % več zraka!
 • Neslišno spanje za vse! Močno zmanjša intenzivnost ali popolnoma odpravi smrčanje.
 • Terpežni in za večkratno uporabo. Nosni vložki proti smrčanju so izdelani iz mehkega in udobnega medicinskega silikona.
 • Brez BPA, zato ne bo povzročal alergij in nima stranskih učinkov za vas ali koga drugega.
 • Priporočljivo za nosne smrčače. NE DELUJE za smrčače iz grla, jezika ali smrčače skozi usta.
 • 8 nosnih vložkov. V paketu prejmete 8 nosnih vložkov različnih velkosti.

V kompletu prejmete 8 parov nosnih vložkov

 

Prejeli boste paket 8 parov nosnih vložkov, ki so anatomsko oblikovani tako, da ustrezajo različnim oblikam in velikostim nosnic.


 

Morda vam bo prav tako všeč…

Mnenja (12)

12 mnenj za ANTISNORE nosni vložki proti smrčanju

 1. Zvone B.

  Če bi temu izdelku lahko dal 10 zvezdic, bi jih! Dosedaj sem si zlomil nos dvakrat. Nikoli več po teh zlomih nisem normalno zadihal skozi nosnice. Čeprav sem šel na operacijo nosu, kjer so mi popravljali nepravilno zaraščene kosti, tudi po operaciji nisem občutil več neoviranega pretoka zraka. Bilo je bolje, vendar ne čisto v redu. Največji problem je predvsem ponoči, ko se poskušam spočiti. Ker ne morem normalno dihati skozi nos, podzavestno v spanju preklopim na dihanje skozi usta. Odvisno od tega, kako ležim, velikokrat močno smrčim. Tako močno, da me lastni zvok smrčanja prebudi. Zjutraj se vedno zbudim neprespan in izčrpan. Pomislil sem že, da imam spalno apnejo. Poskusil sem s temi nosnimi vložki, saj ne stanejo veliko sem si rekel. Skrbelo me je, kakšen bo občutek, ali bodo dovolj mehki, ali me bodo motili ... Ti vložki so naravnost neverjetni! Spet lahko normalno diham. MOJ BOG!!! KOKO LEP OBČUTEK JE SPET NORMALNO DIHATI! Ponoči spet spim kot dojenček.

 2. Miša S., Ljubljana

  Moj mož je smrčač najhujše sorte in zaradi njega ne spim cele noči. Malo sem raziskovala po internetu in našla vaš izdelek. Moža sem prepričala, da jih preiskusi. Sprva mu je bilo malo čudno, vendar ne neudobno in je z vložki čisto normalno zaspal. Ne vem kako, ampak spal je celo noč. Kot top in brez hrupa!!! Priporočam vsem.

 3. Dora, Vipava

  Izdelek uporabljam, da mi odpre in sprosti nosne poti. Tako lažje diham, ko pride sezona alergij.

 4. Blaž E.

  Imam zelo tanke stene nosnic in ko spim in vdihavam, se mi nos zapre ... kar mi povzroča precejšnje težave. Nosni vložki mi izredno pomagajo in mi že mesece omogočajo boljši počitek. Postali pa so sestavni del mojega vsakdanjega/nočnega življenja... Ne vem, kaj bi brez njih.

 5. Ines Z.

  Všeč mi je, kako majhni so. Ne poškodujejo ali dražijo nosnic. Po pravici povedano sem dvomila, ali bodo res delovali. Mož mi je rekel, da me zadnje 3 noči, ko sem jih nosila, ni več slišal smrčati.

 6. Janko

  Iskal sem rešitev za svoje smrčanje in pomoč pri zamašenosti nosu. Te nosne vložke sem našel na spletu in mi zelo pomagajo. Moja žena ima zelo rahel spanec in se ponoči hitro zbudi. Presenečena je, kako je moje smrčanje prenehalo! Nosni vložki mi omogočajo stalen prost pretok zraka in normalno dihanje. Odličen izdelek!!!

 7. Kaja M.

  Na moje zelo veliko presenečenje ti vložki delujejo neverjetno dobro. Mož me ponoči zbuja s smrčanjem že dolga leta, a odkar jih je začel uporabljati, ga še nisem slišala SMRČATI!! Povedal je, da ga včasih malo boli nos, ko jih zjutraj vzame ven, vendar na splošno ni nič hudega in nima težav z njihovo uporabo.

 8. Gorazd A.

  Ti vložki so odlični. Uporabljam jih skupaj še z drugim vašim izdelkom (trak proti smrčanju). Še vedno včasih podzavestno odprem usta in potem smrčim. Trak mi preprečuje odpiranje ust, nosni vložki pa omogočajo, da lahko normalno diham skozi nos. Oba izdelka delujeta skupaj in preprečujeta smrčanje.

 9. Adela V.

  So zelo udobni in preprečujejo smrčanje. Tako lahko moj ubogi mož spet normalno spi 🙂 Zelo zadovoljna.

 10. Metka P.

  Ta zadeva zares deluje. Imam zelo hude alergije in ponoči težko diham skozi nos. Mož mi pove, da zelo glasno smrčim. Odkar uporabljam ta izdelek pravi, da ne smrčim več!! Z uporabo nosnih vložkov ponoči veliko bolje diham skozi nos.

 11. Mitja

  Dober občutek je, da lahko ponoči spet diham skozi nos. Priporočam ga vsem, ki težko dihate skozi nos.

 12. Blaž K. – Radovljica

  Ponoči smrčim tako močno, da moja žena ni več hotela spati v isti sobi z mano. Potem sem našel ta izdelek in moje težave s smrčanjem so bile rešene. Moja žena spet spi z mano in jaz zaspim bolj mirno, saj vso noč diham skozi nos in ne skozi usta. Tudi zaspim hitreje. Najboljši način za uporabo nosnih vložkov je, da najprej temeljito izpihate nos in nato pred spanjem vstavite vložke.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top