Podporni pas za hrbet Lumbros Biofeedbac™

(6 mnenj strank)

Podporni pas Lumbros Biofeedbac™ je pomagal na tisoče bolnikom z bolečinami v hrbtu.

Pas za križ Lumbros Biofeedbac™ je namenjen lajšanju bolečin v spodnjem delu hrbta, izboljša slabo držo in zmanjša napetost mišic.

Že v nekaj minutah po namestitvi pasu se boste počutili bolje. Spet boste lahko začeli delati stvari, ki jih imate radi: igrati košarko, teči ali vrtnariti.

24.90 

Availability: Na zalogi

Šifra: S049 Kategorija:

90 % bolečin v hrbtu je posledica slabe drže. Če ne odpravite osnovnega vzroka, se bodo vaše težave samo še stopnjevale. 

Biofeedbac pas za hrbtenico je primeren za vse, ki trpijo zaradi bolečin, povezanih s slabo držo in ki prizadenejo ledveni del in druga povezana področja v hrbtenici.

Slaba drža lahko povzroči napačno držo hrbtenice, kar povzroči, da mišice, kosti in tkiva delajo še bolj, da bi nadomestili to neravnovesje hrbtenice.

Lumbros uporablja najnovejši razvoj na področju raziskav bolezni in poškodb hrbtenice, opornik za hrbtenico. Lumbros pas za križ prinaša hitro olajšanje bolnikom z bolečinami v hrbtu z uporabo lastnega avtomatiziranega zavedanja telesa za ponovno vzgojo lastne mišične zmogljivosti.

Celotno paleto Biofeedbac izdelkov je ustvaril vodilni britanski znanstvenik za hrbtenico prof. Malcolm Pope. Edinstvena tehnologija Biofeedbac™ je zahtevala več kot 35 let kliničnih raziskav in razvoja, da je to znanje o hrbtenici razvila v celodnevni nosljiv pas.

Ergonomska oblika slušalk preprečuje, da bi padle iz ušesa. Zaradi tega so idealne za:
tek, vožnjo s kolesom, vožnjo z avtomobilom, vadbo v telovadnici, na izletu. Z eno besedo, lahko jih vzamete kamor koli. Odličen videz in udobje bosta poskrbela, da se od njih ne boste ločili.


Bolečine v hrbtu ali slaba drža?

Revolucionarni podporni pas Biofeedbac™ je rezultat 35-letnih kliničnih raziskav profesorja Popea, vodilne svetovne avtoritete na področju bolezni in zdravljenja hrbtenice. Zasnovan za ohranjanje naravne drže in poravnave hrbta, uporablja korektivno patentirano terapijo BioFeedbac™, ki lahko pomaga pri:

• odpravi nelagodja v hrbtu
• zmanjša mišično napetost
• izboljšajte telesno držo
• preprečuje nadaljnje poškodbe

Brez magnetov ali baterij in varen za uporabo za ljudi s srčnim spodbujevalnikom, je kompakten, lahek in enostaven za diskretno nošenje pod oblačili.

“Biofeedbac™ uporablja lastno avtomatizirano zavedanje telesa in ponovno vzgaja vaše mišice, da delujejo kar najbolje.”
Profesor Malcolm Pope: Dr.med.sc., Ph.D., D.Sc.,C.Eng., Eur Ing.,Eur Erg

Ta pas se lahko uporablja za vsakodnevna opravila, med dvigovanjem ali premikanjem težkih predmetov ali za lajšanje bolečih mišic. Lahko se nosi čez oblačila, vendar je priporočljivo, da ga nosite pod oblačili za najbolj učinkovito podporo. Narejen je iz poliestra, spandeksa, gume in pene z zapiranjem na kavelj in zanko.

Podporni pas za spodnji del hrbta je izdelan iz vrhunskega zračnega materiala, primeren je tako za moške kot za ženske. Nastavljiv pas omogoča nošenje vsem, ki imate obseg trebuha med 60 in 150 cm.


 

Mnenja (6)

6 mnenj za Podporni pas za hrbet Lumbros Biofeedbac™

 1. Robert B., Slovenska Bistrica

  Sprva sem bil skeptičen, ker sem že uporabljal podporne pasove, pa ni bilo nobenih sprememb. Ta pas je neverjeten, prvič po nekaj letih sem čisto brez bolečin v križu. Zelo priporočam za bolečine v spodnjem delu hrbta.

 2. Natalija, Koper

  zelo udoben, lahek za nošenje skozi cel dan

 3. Katarina G., Dravograd

  Pas sem kupila za svojega moža, ki že 2 leti trpi za išiasom. Pas mu zelo koristi, saj precej olajša bolečine in ga bo uporabljal še naprej.

 4. Test06

  Imam veliko težav s križem, bolečinami itd... Ta pas mi je zelo všeč!! Pomagal mi je, da se je moja bolečina v križu zmanjšala do sprejemljive meje. Res mi pomaga in občutim precejšnjo razliko, ko ga dam dol!! Bolečina se vrne ... Zelo enostavno ga je nositi, ostane na mestu. Sedaj sem naroči še enega za svojega sostanovalca, ki ima enake težave. Preizkušal je mojega ... in tudi njemu je pomagal !!!

 5. Vlado, Ribnica

  Uporabljam ga šele nekaj dni in vidim, da mi pomaga, saj se precej lažje gibljem, kot prej. Odličen nakup!

 6. Dejan, Postojna

  Precej olajša bolečine, čeprav ga moraš nosti precej tesno, da res deluje ...

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top