-25%

Magnetni pas za hrbet iz turmalina

Magnetni pas za hrbet iz turmalina olajša ali povsem odpravi bolečine v križu. Magnetna in toplotna terapija hkrati.

 • 10 vgrajenih magnetov ustvarja usmerjeno magnetno polje, neškodljivo za ljudi.
 • Magnetno polje aktivira prekrvavitev in presnovo v telesu.
 • Hkrati ustvari znatne spremembe na celičnem nivoju in poveča dotok hrane in kisika do celic, predvsem do celic v obolelem delu hrbtenice.
 • Enakomerno razporejeni magneti povzročajo takojšnje povečanje krvnega obtoka v območju, kjer so postavljeni.
 • Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja za 50% ali celo več!

19.80 

Availability: Na zalogi

Šifra: S028 Kategorija:

Vas hrbet boli tako močno, da si komaj zavežete čevlje?

Magnetni pas za hrbtenico bo rešil vaše težave s hrbtom!

10 enakomerno razporejenih magnetov v pasu izboljša delovanje krvnega obtoka in zagotavlja terapevtsko toploto, ki sproži obnovitvene procese v hrbtenici. Ta toplotni učinek traja še približno 1 uro po tem, ko nehate nositi pas za hrbtenico.

Stisnjen pas zagotavlja močno kompresijo na hrbtenico – že ta učinek omeji bolečino v hrbtenici. Pas je narejen iz visokokvalitetnega turmalina, ki omogoča kljub tesno oprijetemu pasu, najboljše udobje in normalno gibanje. 

Magneti povzročajo takojšnje povečanje krvnega obtoka v območju, kjer so postavljeni. Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja za 50% ali celo več. Poleg tega lahko v veliki meri prepreči ali zmanjša običajne otekline in modrice in nastanek notranjih brazgotin.

Nošnja magnetnega pasu je priporočljiva tudi pri bolezni živčnega in kardiovaskularnega sistema, boleče menstruacije. Magnetno polje odpravlja bolečine.

 

Magnetni pas za hrbet učinkuje na kar 5 različnih načinov:

1. Magnetna terapija

Magneti v pasu ustvarjajo močno magnetno polje, ki privlači nase železo v krvnem obtoku.
Neverjetni učinek tega pojava je, da začne krvni obtok pospešeno teči v področje hrbtenice (v bližino magnetov). To za nekajkrat izboljša prekrvavitev v predelu, kjer je prisotna bolečina.

Z večjo prekrvavitvijo se v ciljnem območju povečajo prekrvavljenost, kisik, hranilne snovi in hormoni. Poškodbe v hrbtenici se zaradi teh učinkov celijo veliko hitreje in bolj učinkovito – zaradi tega bolečina se zmanjša ali popolnoma izgine.

2. FAR infrardeče valovanje (dolgovalovni infrardeči žarki)

Dolgovalovni (FAR) infrardeči žarki so del očem nevidnega sončnega spektra. Magnetne kroglice vstavljene v pas, so zasnovane tako, da proizvajajo enako frekvenco kot FAR žarki. Ko infrardeči žarki prodrejo skozi kožo, pridejo v stik s proteini, kolagenom, maščobami in vodnimi molekulami. Z vzpodbujanjem mikrovibracij FIR žarki povzročijo toplotno reakcijo, ki dvigne temperaturo tkiva. Človeško telo reagira tako, da razširi vse krvne žile, ne glede na velikost.

3. Terapevtska toplota

»Vlažni tip toplote« priporoča večina profesionalnih trenerjev, terapevtov in fitnes strokovnjakov pri zdravljenju mišičnih poškodb zaradi fizične aktivnosti.

4. Povečana prekrvavitev

Pozitiven stranski proizvod terapevtske toplote je povečana prekrvavitev v mišicah hrbtenice. Povečana prekrvavitev in cirkulacija omogočata boljše delovanje mišic in lažje gibanje. Se spomnite občutka, ko ste »trdi« in se težko premikate? Razlog je v slabi prekrvavitvi. Z magnetnim pasom boste v mišice hrbtenice zopet pognali kri.

5. Fizična podpora hrbtenici

Ko je pas pravilno nameščen, nudi tudi fizično oporo hrbtenici. S tem zmanjšuje stres in napetost v mišični skupini, ki podpira hrbtenico.


Magnetni pas – koristi:

 1. Pri vseh oblikah bolečin v hrbtenici.
 2. Idealen za rehabilitacijo po operaciji.
 3. Primeren kot dopolnilo terapijam za hrbtenico.
 4. Nosite ga lahko pod obleko.
 5. Zagotavlja podporo in zadostno prekrvavitev pri ponavljajočih dejavnostih in gibih, ki obremenjujejo hrbtenico.
 6. Uravnava metabolizem.
 7. Izboljšuje krvni obtok.
 8. Izboljša odpornost telesa.
 9. Zmanjša občutke bolečine.
 10. Stabilizira živčni sistem – deluje pomirjujoče.
 11. Izboljša spanec in zmanjšuje stres.
 12. Izboljša delovanje medeničnih organov.
 13. Pomaga pri čiščenju ledvic, jeter, žolčnika in želodca.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magnetni pas za hrbet iz turmalina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top