Elastični trak proti smrčanju

Trak proti smrčanju je tako oblikovan in prilagojen elastični trak, da med spanjem drži usta ves čas v istem položaju, tako da se ne odpirajo. Uporablja se tako, da se namesti na vrh glave in pod brado, s pritiskom na brado pa trak drži vaša usta med spanjem zaprta.

Dihanje skozi odprta usta je pogost vzrok smrčanja in elastični trak proti smrčanju v tem pogledu deluje povsem brezhibno.

12.90 

Availability: Na zalogi

Šifra: S029 Kategorija:

Elastični trak proti smrčanju – učinkovit pripomoček proti smrčanju

Smrčanje je pogosta težava, ki pesti veliko ljudi, največkrat pa nastane zaradi ovirane dihalne poti, tako da zrak ne more prosto teči iz pljuč do nosu in ust.

Elastični trak proti smrčanju drži čeljust ves čas v istem položaju, tako da dihalna pot ostane neovirana in odprta.

Na ta način zrak prosto teče po dihalni poti in nadležnega smrčanja je konec.


Zakaj smrčimo?

Med spanjem se mišice vratu sprostijo. Včasih se sprostijo ta zelo, da se zgornja dihalna pot delno zapre in zoži prehod, po katerem zrak potuje v naša pljuča. Zrak, ki potuje skozi ožino, povzroča vibracije, ki se slišijo kot zvok smrčanja.


Kako pomaga trak proti smrčanju?

Trak prepreči, da bi se spodnja čeljust povesila.Taka podpora za brado v času spanja ohranja odprto in neovirano dihalno pot, zaradi česar zrak ne povzroča vibracij, kar pomeni, da tudi ni nadležnega smrčanja!


 

Varen in enostaven za uporabo

Elastični trak proti smrčanju, ki se ga namesti okoli glave, je pripomoček, ki je nadvse varen, enostaven za uporabo in v velikosti, ki ustreza vsem uporabnikom. Z njegovo pomočjo boste padli v globok, miren spanec brez smrčanja. Stranskih učinkov ni, blagodejni učinek pa je viden takoj, saj se boste v istem trenutku, ko ga boste uporabili, znebili smrčanja za vedno.

  • edinstvena oblika
  • ena velikost (prilagodljiva) – ustreza vsem
  • trak je narejen iz visoko kakovostnih in trpežnih elastičnih materialov
  • udoben in enostaven za nošenje
  • idealen za nespecifično smrčanje, obstruktivno apnejo med spanjem, napačno pozicijo čeljusti in tresavico čeljusti (psihotična motnja)
  • zagotavlja vam boljše splošno počutje in spanec, kakršnega že dolgo niste izkusili
  • patentirana tehnologija traku proti smrčanju ustvarja optimalen položaj čeljusti, ki preprečuje smrčanje

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Elastični trak proti smrčanju”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top