Razteznik za hrbetenico

RAZTEZALNIK HRBTA, ki sprosti zakrčene mišice in s tem odpravi bolečine v v hrbtenici.

S tem raztegovalnikom hrbta boste pomagali oživiti zakrčene hrbtne mišice in obnovili naravno ukrivljenost hrbtenice.

Opremljen je  z 88 masažnimi izboklinami, ki so razporejene na istih mestih, kot vaše telesne akupunkturne točke. Med raztezanjem masira vašo ledveno hrbtenico.

16.95 

Availability: Na zalogi

Šifra: S056 Kategorija:

Uporabljajte ta razteznik samo 2 x 5 do 10 minut na dan in presenečeni boste nad rezultati!

Ta raztegovalnik za hrbet je izdelan iz zelo terpežne ABS plastike, okolju prijazna, žilava in nezlomljiva, odporna na pritisk. Na voljo so 3 različne nastavitve za popolno raztezanje in lajšanje bolečin v spodnjem delu hrbta. Za optimalne rezultate ga uporabljajte samo dvakrat na dan po 5 minut. Zasnovan je za enostavno, varno, cenovno ugodno in prijetno raztezanje hrbta.

Uporablja se za lajšanje kroničnih bolečin v hrbtu, odpravljanje posturalnega neravnovesja, obnavljanje naravne ukrivljenosti hrbta in izboljšanje prožnosti ramenskih in hrbtnih mišic. Nastavljiv, na voljo so 3 različne ravni, samo izberite tisto, ki vam najbolj ustreza, ga položite na tla, posteljo ali celo na stol.

Uporabljate ga lahko tudi med sedenjem – s tem pomagate pri popravljanju sedeče drže in masirate ledveno hrbtenico.

Razsteznik lajša bolečine v hrbtu, izboljša telesno držo, poveča obseg gibanja in prožnost. Izboljša gibljivost ramenskih in hrbtnih mišic. Preprost in uporabniku prijazen, nastavljiv in prenosen, lahko ga uporabljate kjerkoli želite.

88 masažnih izboklin pomeni 88 različnih akopunkturnih točk na vašem hrbtu, ki jih bodo te “bunkice”  neposredno masirale.


Raztegovalnik, ki izboljša telesno držo in sprosti zakrčene mišice

Kako deluje raztegovalnik hrbtenice? Ko ležite na raztegovalniku, gravitacija omogoča, da se sprednji del telesa brez težav raztegne po dolžini in navzgor, okoliške mišice pa se začnejo sproščati, nežno dekompresirajo diske v vretencih, ponovno poravnajo hrbtenico, razbremenijo napetost in bolečino.

Presenečeni boste nad tem, kako dobro se boste počutili že po eni uporabi razteznika! Ko bo vaš hrbet postal bolj prožen in gibljiv, lahko prilagodite krivuljo loka na naprednejšo nastavitev in v kratkem času boste hodili višji in bolj samozavestni, saj se bo vaša drža izboljšala.
Dolgotrajna uporaba razteznika, 5-10 minut dvakrat dnevno bo po treh mesecih učinkovito izboljšala bolečino v ledvenem delu!


Tehnične lastnosti

  • Material: ABS plastika guma
  • Barva: črna, modra
  • Dolžina: 385 mm
  • Širina: 255 mm (širši del), 165 mm (ožji del)
  • Najvišja sprejemljiva teža: 160 kg

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Razteznik za hrbetenico”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top