Stensko držalo za pokrovke

(3 mnenja strank)

Stensko ZLOŽLJIVO DRŽALO pokrovke za lonce, rezalne deske. ….

Se vam kdaj zgodi, da pokrovke med kuhanjem enostavno nimate kam odložiti? Ali pa vam pokrovke v omarah zasedajo preveč dragocenega prostora, saj zaradi njih ne morete naložiti posode eno na drugo.

To nastavljivo stensko držalo za pokrovke bo rešilo vse vaše probleme.

12.90 

Availability: Na zalogi

Šifra: S054 Kategorija:

 

Pokrovke od loncev so včasih prav nadležen del posode, saj kar ne najdemo pravega prostora za njih. Bodisi med kuhanjem, ko jih je treba nekam odložiti in kar naenkrat zasedejo vse odlagalne površine ali pa med shranjevanjem v omarah, ko nam onemogočajo, da bi lahko lonce zložili eden na drugega.

Prihranek prostora. Stensko držalo za pokrovke enostavno namestimo na steno. Samo odlepite folijo držala pokrova in jo prilepite na katero koli čisto steno.

Prilagodljivi ročajo 360 stopinj. Držalu lahko spreminjate kot do 360 stopinj kar pomeni, da ga lahko nastavite za različne velikosti pokrovov. Ne glede na to, ali gre za majhen ali velik pokrov, ni vam treba skrbeti, da ga ne boste mogli postaviti na stojalo. Primeren je tudi za shranjevanje rezalnih desk.

 

Izkoristite prost prostor na vratih od omaric. To izjemno držalo vam omogoča, da izkoristite notranjo steno  vratic kuhinjskih omar. Vratica se bodo še vedno normalno zapirala.

Širok nabor scenarijev uporabe: to držalo je odlično orodje za shranjevanje loncev in ponev, krožnikov, okroglih pladnjev in drugih kuhinjskih pripomočkov.

 Visokokakovostni material. To držalo je izdelano iz visokokakovostne ABS plastike, nestrupene in brez BPA. ABS plastika je odporna proti obrabi in proti visokim temperaturam.

 Visoka nosilnost. Na držalo lahko obesite predmete kar do 5 kg teže.


 

Mnenja (3)

3 mnenja za Stensko držalo za pokrovke

  1. Tanja D.

    Zelo enostavno za namestitev, primerno za vse velikosti pokrovk. Kakovosten material, odlična vrednost za svojo ceno.

  2. Kristina

    Nisem bila prepričana, ali bodo lepilni trakovi zdržali težo teh steklenih pokrovov, vendar so minili že trije meseci in držalo že vedno odlično opravlja svojo funkcijo.

  3. Zdanka V.

    Končno imam lepo pospravljene posode v omarici, saj mi pokrovke niso več v napoto. Po dve držali hkrati lahko namestite na notranjo stran vratic kuhinjskih omar. Zaradi tega lahko normalno zlagam lonce in posode eno na drugo. Priporočam!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top