Potovalni mini likalnik

(2 mnenji strank)

Prenosni MINI LIKALNIK, primeren za potovanja. Omogoča tudi LIKANJE NA PARO.

Kljub temu, da je likalnik majhen, ima veliko likalno ploščo iz titana, ki vam omogoča hitro likanje še tako zmečkanih oblačil. Likalnik omogoča suho likanje ali likanje na paro.

26.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: S053 Kategorija:

Ta prenosni mini parni likalnik je lahek kot pločevinka koka-kole, lahko ga brez težav nosite s seboj. Položite ga v kovček ali nahrbtnik in zlikate oblačila, da bodo gladka kadarkoli in kjerkoli.

Konstantna temperatura. Najnovejša tehnologija omogoča vzdrževanje stabilne temperature 150℃ med likanjem. Toplota 150℃ prodre, zmehča in končno zgladi še tako zmečkano vlakno tkanine.

Likalna plošča iz titana. Z idealno toplotno prevodnostjo lahko učinkovito izboljšate učinkovitost likanja in zaščitite oblačila, medtem ko lahko s koničastim sprednjim delom likalne plošče učinkovito zlikate ozka področja, kot so ovratnik, prostor med gumbi itd.

Enostaven za uporabo. Lahko ga uporabljate kot klasični likalnik ali pa v rezervoar natočite vodo in ga uporabljate kot parni likalnik.

Primeren za vse vrste tkanin. Velika likalna plošča iz titana, stalna temperatura 150℃ in možnost suhega in mokrega likanja omogočajo, da s tem likalnikom zlikate katerokoli tkanino.Opis izdelka

Ročni mini likalnik
Napetost izdelka: 110V / 220V
Moč izdelka: 30W
Barva: zelena
Velikost izdelka: 8*10*17 cm
Dolžina napajalnega kabla: 140 cm
Kapaciteta rezervoarja za vodo: 60 ml
Dodatki za izdelek: spodnja toplotno izolacijska podloga
Teža izdelka: približno 360 g

Mnenja (2)

2 mnenji za Potovalni mini likalnik

  1. Sonja

    Majhen in kompakten, odličen za moj avtodom. Dostava je bila hitra. Hvala vam.

  2. Brigita P.

    Vedno ga vzamem na potovanja in sem brez skrbi, da bi okoli hodila v zmečkanih oblačilih

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top