Potovalna flaška s pitnikom za pse

(8 mnenj strank)

ČISTA PITNA VODA za vašega ljubljenčka vedno na razpolago med sprehodi in potovanji!

Pasja steklenička za vodo s pitnikom – lahko jo enostavno vzamete kamor koli. Nič več dodatne sklede in vaš pes nikoli več ne bo žejen!

14.90 

barva
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

prenosni pitnik za pse

Zahvaljujoč tej steklenički lahko svojemu ljubljenčku zagotovite dostop do čiste pitne vode med potovanji, dolgimi sprehodi ali v vročih poletnih dneh.

Ergonomska oblika stekleničke omogoča enostavno upravljanje dozirnika z eno roko.

Široka posoda pitnika je zasnovana tako, da lahko brez težav pijejo tako majhne kot tudi velike pasme psov.  

Stikalo za zaklepanje in silikonski tesnilni obroč preprečujeta možnost razlitja vode v torbi.

Visoko kvalitetni materiali, uporabljeni pri izdelavi stekleničke,  so popolnoma neškodljivi za vašega ljubljenčka. Prenosna steklenička za vodo za pse je izdelana iz kakovostnega materiala, primernega za hrano.


Tehnične specifikacije

 • Artikel: Prenosni razpršilnik vode za psa
 • Namen: Za pse vseh pasem
 • Barve: zelena, modra
 • Prostornina: 350 ml
 • Material pitnika: ABS za živila
 • Material posode: polikarbonat, primeren za živila
barva

zelena, roza

Mnenja (8)

8 mnenj za Potovalna flaška s pitnikom za pse

 1. Dunja A.

  Moja psička zelo rada pije iz te stekleničke. Predvidevam, da je zanjo zabavno. Všeč mi je funkcija, ko zakleneš odtekanje vode, tako da voda ne more teči po torbi. Najbolj kul je, da lahko ponovno uporabite vodo, ki je ostala v pitniku. Le ta se vrne v steklenico, ko držite stekleničko pokonci in pritisnete gumb.

 2. Vida Z.

  Ta steklenica za vodo je resnično božji dar! Ne morem si predstavljati, da bi za svojega kužata uporabila katero koli drugo potovalno steklenico za vodo! Je ozka, odlično se prilega v režo za steklenico v moji potovalni torbi; je lahka in ima zanko, ki jo lahko nataknem na zapestje, ko hodim s svojimi kužatom. Izjemno priročna je pri vožnji z avtomobilom, ko je moj kuža žejen! Še posebej mi je všeč dejstvo, da posesa neuporabljeno vodo nazaj, tako da ne zapravljam vode po nepotrebnem.

 3. Ula

  Danes smo opravili prvi sprehod s stekleničko. Všeč mi je bilo, da je bila odprtina flaške dovolj široka, da sem lahko v tem vročem dnevu spravila vanjo nekaj ledenih kock. Ni puščala in moj kužek se je brez težav ustavil za nekaj pijač.

 4. Darja

  Ta flaška je veliko boljša rešitev, kot poskušati svojega psa pripraviti, da pije iz običajne plastenke za vodo. Poleg tega, da gre veliko vode v nič, se včasih skoraj zaduši, ko mu gre voda v sapnik. Ta steklenica je popolna. Zelo enostavno jo lahko zaklenete in odklenete, da se voda ne razlije znotraj torbe. Še posebej mi je všeč, da lahko pritisnete gumb in posesate nazaj neporabljeno vodo. Imam jo šele nekaj tednov in zaenkrat nimam nikakršnih pripomb,

 5. Martina – Koper

  Ta steklenica za vodo je enostavna za uporabo. Če moja psička ne želi popiti vso vodo, ki je v pitniku, lahko enostavno pritisnem na gumb in voda gre nazaj v steklenico. Všeč mi je, da voda ne gre v nič. Moja psička je zelo zahtevna glede pitja v različnih okoljih. Če gremo na obisk k prijateljem ali na potovanje, ne bo sprejela vode v nobeni posodi ali skledi. S to steklenico ima vedno svojo osebno skledo, ki jo pozna. Bila sem na potovanju z mojo prijateljico, ki je pripeljala svojega psa. Za svojega psa je vedno uporabljala zložljivo posodo za vodo. Ko je videla, kako enostavno deluje ta steklenička brez zapravljene vode, je rekla, da mora nujno kupiti to flaško.

 6. Eva B.

  Zelo priročna za dolge sprehode in vroče vreme. Flaško sem kupila približno takrat, ko je bil naš mladiček pripravljen na sprehode. Ne pušča in je zelo priročna. Vsakič, ko se naš kuža ustavi, mu ponudimo pijačo in če se mu ne da piti, pritisnemo gumb in voda gre takoj nazaj. Flaško vedno napolnimo z ledom in vodo v razmerju 50/50. Ko gremo ob vikendih na sprehod in je nama morda toplo, njemu pa je vroče, sem pomirjena, ker vem, da ga lahko nekoliko ohladim.

 7. Sabina – Kranj

  Odličen izdelek! Dizajn flaške je popoln. Olajša nam sprehode in pohode v vročem vremenu. Zapestni trak omogoča enostavno nošenje v roki. Odpadka vode ni, saj se ostanki vode vrnejo nazaj v steklenico, kar je seveda veliko bolje, kot da psu vodo ponudimo v rokah ali nosimo skledo s seboj. Ponudila sem vodo tudi psom, ki jih srečamo na naših sprehodih in vsi so radi pili iz te flaške.
  Moja edina "pritožba" bi lahko bila, da je steklenička majhna. Vendar tudi to ni prevelik problem, saj
  nosimo s seboj dodatno plastenko vode in potem napolnimo našo flaško.

 8. Blaž

  To je neverjetna steklenička. Svojim psom lahko daste vodo s pritiskom na gumb, nato pa z drugim pritiskom na isti gumb in nagibom steklenice voda priteče nazaj v flaško in se shrani. Vse to lahko storite z eno roko!! Nič več odvijanja plastenk in točenja vode v skledo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top