Pasja igrača za žvečenje

(3 mnenja strank)

S to igračo bo vaš kuža ČISTIL ZOBE SKOZI IGRO.

Kar 80 % psov do starosti treh let že ima težave z dlesnim iin zobmi! S to igračo bo vaš kuža redno čistil dlesni in zobe skozi prijetno igro, ki hkrati zadovolji tudi potrebo po žvečenju in grizenju in na ta način zmanjšuje stres.

11.90 

barva
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Večina psov ne mara ščetkanja zob, zato je ta igrača pravi božji dar! Očisti zobe in dlesni, polega tega pa nudi sprostitev in igro.

Kakovostni materiali. Notranjost je izdelana iz TPR gume, je okolju prijazna, nestrupena, varna in neškodljiva za vašega ljubljenčka. Lahko nežno brusi zobe, ne da bi poškodovala vašega ljubljenčka.  Igrača ne vsebuje strupenih in škodljivih snovi ter je varna in zdrava za hišne ljubljenčke.

Okoli palice so nameščeni dvignjeni delci, ki pomagajo očistiti pasje zobe, odstraniti zobni kamen in okrepiti pasjo čeljust.

Igrača za žvečenje in ugriz lahko pomaga očistiti zobe vaših hišnih ljubljenčkov, ohraniti zobe čiste in svež dah. Še več, lahko razbremeni hišne ljubljenčke dologočasja in izboljša njihovo splošno zdravje in dobro počutje.

Ogrodje igrače je izdelano iz najlona in je zasnovano za čiščenje sprednjih zob psa. Za grizenje ogrodja bodo psi uporabljali sekalce. Skozi igro bodo pasji sekalci temeljito očiščeni.


Sredinski kanal igračke

 

Votel kanal v sredini igračke je namenjem temu, da ga napolnite s priboljški ali s pasjo zobno pasto.

To psa dodatno vzpodudi in mu da motivacijo, da grize in žveči igračko,


Opis izdelka

Neuničljiva zobozdravstvena igračka za psa

Dimenzije:
Dolžina: 15 cm
Širina: 4,5 cm
Višina: 5 cm

Barve: plava, zelena

Prednosti in funkcije igrače
1. Zagotavlja odlično zabavo, lajša stres in energijo
2. Izboljša in vzdržuje ustno higieno
3. Izboljša kognitivne sposobnosti
4. V pomoč pri premagovanju ločitvene tesnobe
5. Pomaga pri odstranjevanju zobnega kamna
6. Čisti zobe

barva

plava, zelena

Mnenja (3)

3 mnenja za Pasja igrača za žvečenje

  1. Katja F.

    Imam jazbečarja, ki je star 9 mesecev in grize čisto vse! To igračo sem kupila v upanju, da je ne bo mogel raztrgati in evo nas čez nekaj tednov - igrača je še vedno v brezhibnem stanju. Odtrgal je vrv, ki smo jo napeljeli čez sredinsko luknjo in to je vse! Tako sem hvaležna za to igračo, saj mi ni treba še naprej zapravljati denarja za igrače, ki ne zdržijo dolgo. Najlepša hvala!

  2. Bogdan M.

    Moj pes zelo obožuje to igračo za zobe. Je 5 mesecev star labradorec in ima skoraj 20 kg. Zelo rad trga svoje igrače in to je daleč najboljša in najbolj trpežna igrača za žvečenje, kar smo jo kdaj kupili. Od nakupa je minilo že 10 dni in je še vedno videti kot nova.

  3. Kristina B.

    Odličen izdelek. Moja psička zelo agresivno žveči in običajno uniči igračo za žvečenje prej kot v enem dnevu. Ta žvečilna igrača se zdi neuničljiva in ni pokazala nobenih znakov poškodb. Vanjo stisnem pasjo zobno pasto in ona samo žveči in si čisti zobe. Vsekakor priporočam to igračo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top