Prenosni nosilni ročaj za avto

(3 mnenja strank)

Prenosni ročaj, ki vam omogoča, da brez težav vstopate in izstopate iz avtomobila.

Primeren za starejše ljudi, nosečnice ali ljudi s poškodbami. Ročaj je primeren za večino avtomobilov. Ročaj je trdne, jeklene konstrukcije in prenese težo do 160 kg.

15.90 

Availability: Na zalogi

Šifra: S050 Kategorija:

Predvsem starejši ljudje imajo težave, ko je treba zlesti ven iz avta. Zdaj je na voljo enostavna in poceni rešitev!

Prenosni ročaj, ki vam ali vašim najdražjim pomaga, da z lahkoto in stabilnostjo vstopite in izstopite iz avtomobila.

Velika nosilnost. Prenosni nosilni ročaj za vozilo je izdelan iz visokokakovostnega kovinskega materiala, ki je odporen proti rji in je trpežen, odporen proti obrabi in lahko prenese 160 kg teže, kar zagotavlja varnejši vstop in izstop iz avtomobila.

Udoben ročaj. Ergonomski ročaj je narejen iz nedrseče plastike. Lahek in udoben za roko zagotavlja boljši oprijem.

Lahek in prenosljiv. Ročaj lahko shranite v stranskem predalu avtomobilskih vrat ali pa ga zaradi majhne velikosti enostavno pospravite v torbo.

Večnamenski ročaj. Ročaj ima tudi številne druge funkcije. Omogoča, da z njim po potrebi razbijete avtomobilsko okno, prerežete varnostni pas, v ročaju pa se nahaja tudi svetilka.

 


Mnenja (3)

3 mnenja za Prenosni nosilni ročaj za avto

  1. Zmago

    Ta izdelek je odlična pomoč pri izstopu iz vozila z eno nogo! Zdi se mi zelo trden in hkrati zelo lahek, da ga lahko nosim s seboj v torbi. Toplo priporočam!

  2. Borut K.

    To držalo sem kupil za svojega 72 letnega očeta, ki je pred enim letom prestal operacijo na odprtem srcu. Preden sem mu kupil to držalo, je bil zanj izstop iz avta velik boj, ki je lahko trajal tudi do 10 minut. Zdaj dobesdno skoči ven iz avta! Obožuje ga! In to kljub temu, da je težak okoli 125 kg. Ta izdelek toplo priporočam vsem, ki imajo težave pri vstajanju iz avtomobila. Ker je zelo majhen, ga lahko nosite v torbici ali žepu ali pa ga pospravite v predal v avtomobilu.

  3. Božidar Š.

    Ta izdelek je izkazal za odličen nakup. Mislim, da bo v pomoč vsakomur, ki ima težave s koleni, kolkom ali hrbtenico. Nekateri avtomobili preprosto nimajo dobrega mesta, za katerega bi se lahko prijeli, da bi se spustili na sedež ali da bi pomagali pri izstopu.... Držanje za kljuko vrat avtomobila je lahko nevarno, saj se vrata lahko premaknejo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top