Neckline Slimmer – odpravi podbradek

(7 mnenj strank)

Kako izgubiti podbradek? Napnite in oblikujte mišice vašega vratu, lic in brade … in bodite videti mlajši v le 2 minutah vadbe na dan! Predstavljamo vam revolucionarni sistem, ki s pomočjob obremenitve omogoča oblikovanje vaših vratnih mišic! 

 • Izbrišite leta z vašega videza in bodite videti ponovno mladi.
 • Naprava Neckline Slimmer uporablja postopno obremenitev, ki poskrbi za nežno učvrstitev globlje ležečih mišic vratu, hkrati pa napne kožo ter vam tako zagotovi še izrazitejši dvig.
 • Spektakularni rezultati že po dveh tednih redne vadbe!
 • Napravo lahko vzamete s seboj praktično povsod.

14.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: S023 Kategorija:

Neckline Slimmer vas bo pomladil za nekaj let po samo 2 tednih redne vadbe!

Mini “fitnes napravica”, ki bo učvrstila vaše mišice na vratu in pod brado. In to brez posebnih naporov. Dovolj je nekaj minut vadbe na dan in po samo 2 tednih boste presenečeni nad izjemnimi rezultati. Brez dragih krem ali celo lepotnih operacij. Edini problem visečega podbradka so ohlapne mišice. Neckline Slimmer jih pomaga učvrstiti v zelo kratkem času – rezultati pa so neverjetni!

Neckline Slimmer učvrsti, napne in dvigne kožo na podbradku

Naprava Neckline Slimmer uporablja postopno obremenitev, ki poskrbi za nežno učvrstitev globlje ležečih mišic vratu, hkrati pa napne kožo ter vam tako zagotovi še izrazitejši dvig. Na voljo so 3 vzmeti z različno obremenitvijo. Od začetne do napredne učvrstitve, za hitre rezultate! Neckline Slimmer je primeren tako za ženske kot tudi za moške. Napravo lahko vzamete s seboj praktično povsod.


Le 2 minuti vadbe na dan bosta poskrbeli za to, da boste videli in opazili razliko v čvrstosti, legi in obliki vaših mišic.

Neckline Slimmer je primeren tako za ženske kot tudi za moške.

Na voljo imate tri vzmeti, od katerih ima vsaka drugačno raven obremenitve. Izberite tisto vzmet, ki vam omogoča, da vam je ob tem, ko napravo Neckline Slimmer stisnete, udobno. Pričnite z najlažjo, EASY vzmetjo, da boste svojim mišicam zagotovili dovolj časa za prilagoditev, obenem pa boste tako tudi najlažje osvojili pravilno tehniko.

V paketu boste prejeli:

 • napravo Neckline Slimmer,
 • 3 vzmeti za različno obremenitev,
 • elegantno modno torbico za prenašanje,
 • priročnik z navodili za uporabo.

Morda vam bo prav tako všeč…

Mnenja (7)

7 mnenj za Neckline Slimmer – odpravi podbradek

 1. Ana H.

  Deluje! Vsako jutro naredim pet serij po dvanajst ponovitev. V dveh tednih boste opazili razliko. Zmanjša podbradek in naredi lepšo linijo čeljusti brez tiste odvečne kože spodaj, ki se nam vsem pojavi s povečanjem telesne teže in staranjem.

 2. Petra, Tolmin

  Stara sem 31 let. V zadnjih nekaj mesecih sem se nekoliko zredila in to se je takoj poznalo na mojem obrazu (podbradek). Naročila sem ta izdelek in nisem niti imela prevelikih pričakovanj. Velika napaka! Po enem tednu sem že opazila razliko. Ljudje so mi rekli, če sem shujšala, pa v bistvu nisem., kako sem "shujšal", čeprav res nisem. Čeljust je spet veliko bolj opazna in tudi podbradek je izginil.
  Uporabljam jo po navodilih, 30 ponovitev vsake vaje na dan, vsako držim 2 sekundi. Res čutim, da naprava deluje, še posebej v čeljustnih mišicah. Uporabljam vzmet z največjim uporom.
  Moje edine pritožbe so: da škripa kot slaba vzmetnica in da se včasih ne zaskoči v povsem spuščen položaj, vendar so to manjše pritožbe in ne vplivajo na delovanje naprave. Priložena torba je priročna in se dobro prilega napravi.

 3. Bogo K.

  Ta naprava je zelo dobra vaja za povešeno kožo pod brado. Dejansko že opažam prve rezultate po 2 tednih uporabe, čeprav ga nisem uporabljal vsak dan. Dober izdelek.

 4. Dejan, Ljubljana

  Moram reči, da deluje. Je poceni, a vseeno deluje. Največkrat ga uporabljam, ko mi je dolgčas in zvečer gledam televizijo. Najboljše je, ker kar čutite, kako podbradek izginja in so mišice pod brado vedno bolj čvrste.

 5. Lidija, Medvode

  Najprej sem mislila, da bo najšibkejša vzmet prešibka, potem pa sem ugotovila, kako močna je v bistvu srednja vzmet. Napravo uporabljajte ga dosledno in redno in opazili boste razliko.

 6. Rebeka D., Polzela

  Sprva nisem bil prepričana, ali mi bo ta izdelek pomagal, a dejansko mi je. Vidim veliko razliko na svoji bradi, predelu, ki me je najbolj skrbel. Izdelek je enostaven za uporabo in ga lahko uporabljate takrat, ko ne delate nič, npr. ko gledate televizijo.

 7. Ema, Ivančna Gorica

  Majhna naprava, ki dela čudeže. Začela sem z najšibkejšo vzmetjo in čutim, da pomaga.
  V kombinaciji s tem aparatom uporabljam tudi vaš trak proti podbradku in skupaj delujeta odlično. Čeljust spet počasi dobiva svojo staro podobo, ki jo nisem videla že nekaj let 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The maximum upload file size: 12 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Košarica
Scroll to Top